01 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Clooney şi Julia Roberts joacă pentru prima dată împreună într-o comedie romantică (TRAILER OFICIAL)
George Clooney şi Julia Roberts joacă pentru prima dată împreună într-o comedie romantică (TRAILER OFICIAL)

George Clooney şi Julia Roberts se reunesc pe marele ecran în pelicula ''Ticket to Paradise'', prima comedie romantică în care cei doi actori joacă împreună, în rolurile unor soţi divorţaţi care se ciondănesc nonstop, informează Reuters.
Cei doi actori îi interpretează pe David şi Georgia, care îşi unesc forţele pentru a o împiedica pe fiica lor, Lily, să se căsătorească cu un tânăr pe care l-a cunoscut după absolvirea facultăţii într-o excursie în Bali.
Din dorinţa de nu-şi lăsa fiica să facă aceeaşi greşeală pe care cred că ei au făcut-o în urmă cu 25 de ani, călătoresc în insulă pentru a opri nunta.
Regizat de Ol Parker, filmul este cea de-a cincea peliculă în care Roberts şi Clooney joacă împreună.
''A fost amuzant... Ne-a plăcut pentru că am avut prilejul să fim arţăgoşi unul cu celălalt. Ni s-a părut distractiv'', le-a mărturisit Clooney reporterilor miercuri, cu prilejul premierei mondiale a filmului, la Londra.
''Ne-am gândit totodată că este vremea potrivită pentru ceva lejer, am avut o perioadă puţin dificilă, noi toţi, ca specie umană, aşa că ne-am gândit că ar fi amuzant''.
Roberts este cunoscută datorită unei serii de comedii romantice din anii 1980 şi 1990 cum ar fi ''Pretty Woman'' şi ''Notting Hill'', iar cea mai recentă comedie romantică în care a jucat Clooney a fost ''One Fine Day'', în 1996.
''Este stresant când le auzi prima dată numele'', a spus Kaitlyn Dever, interpreta personajului Lily, despre cele două staruri care joacă rolurile părinţilor personajului ei.
''Şi după ce-i cunoşti, tot stresul acela dispare şi îi poţi vedea doar ca pe nişte oameni''.
Plasat într-un peisaj luxuriant, filmul abundă de scene în care David şi Georgia fac schimb de replici acide înainte de a începe din nou să fie toleranţi unul cu celălalt. Într-una dintre scene, cei doi, ameţiţi de alcool, dansează într-un club sub privirile stânjenite ale fiicei lor.
''Ol ne-a spus că putem face ce vrem, atâta timp cât nu ne rănim unul pe altul şi rămânem prezenţi'', a spus Roberts. ''Nimeni nu păţeşte nimic'', a spus Clooney. ''Doar ochii tăi''.
''Ticket to Paradise'', care îi mai are în distribuţie pe Billie Lourd, Maxime Bouttier şi Lucas Bravo, va rula în cinematografe din 12 septembrie. (sursa Agerpres)

VEZI TRAILER OFICIAL AICI: https://www.youtube.com/watch?v=hkP4tVTdsz8&t=2s


Articole înrudite