06 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
"London Eye" de Galaţi: Roată panoramică de 36 de metri în parcul de la Turnul TV
"London Eye" de Galaţi: Roată panoramică de 36 de metri în parcul de la Turnul TV

Primăria municipiului Galaţi informează că a lansat în licitaţie contractul de achiziţie publică pentru obiectivul „Reabilitare Parc Turn TV”. Contractul prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor, iar valoarea estimată a investiţiei este de 12.850.604 lei fără TVA. Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie 2022.
Prin proiect s-au prevăzut: reconfigurarea în totalitate a aleilor pietonale; reamenajarea spaţiilor verzi, cu sistem automatizat de irigaţii; reabilitarea împrejmuirii; modernizarea locurilor de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă; amenajarea de locuri de odihnă, recreere şi socializare; înlocuirea mobilierului urban (bănci, coşuri de gunoi, jardiniere, rastele biciclişti, cişmele, mese şah/table etc.); instalarea de echipamente specifice pentru terenul multisport, echipamente fitness şi pentru locurile de joacă; amenajare pistă pentru biciclişti; realizarea unui luciu de apă cu pasarelă pietonală; amenajare fântână arteziană cu jeturi de apă la nivelul pavimentului; realizare reţea de apă şi canalizare; modernizarea sistemului de iluminat pentru asigurarea iluminatului exterior, ambiental şi arhitectural; montarea unui sistem de supraveghere video; amenajarea unui teren pentru sport si fitness; montarea unei roţi panoramice cu o înălţime de 36 de metri.
Termenul prevăzut pentru proiectare este de trei luni de la data încheierii contractului, iar termenul pentru execuţia a lucrărilor este de 12 luni de la data predării amplasamentului, sursa de finanţare fiind bugetul local, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Citeşte şi Primăria Galaţi lansează în rafală licitaţii de 25 milioane euro. Palatul Gheorghiu şi Parcul Turn TV pe listă

Articole înrudite