22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Îmi provoacă scârbă, greaţă, rău fizic!» Bucătăraşul Lulu o pune la zid pe fondatoarea Gaşca Zurli
«Îmi provoacă scârbă, greaţă, rău fizic!» Bucătăraşul Lulu o pune la zid pe fondatoarea Gaşca Zurli

Este scandal la Gaşca Zurli. Trei plecări importante din trupă în ultima perioadă, iar de vină pentru toată starea de nemulţumire şi conflictele de acolo ar fi Mirela Retegan, notează Capital. Se încing spiritele în Gaşca Zurli. Mirela Retegan, fondatoarea celebrei trupe de muzică şi teatru pentru copii, este pusă la zid de un fost angajat. Este vorba despre Ionuţ Varodi, cel care l-a interpretat pe Bucătăraşul Lulu. El a dezvăluit că lucrurile nu sunt tocmai ceea ce par a fi în Gaşca Zurli, atunci când se sting reflectoarele!

Reamintim că trupa s-a confruntat cu mai multe demisii de răsunet în ultima perioadă. Veronica Căliman, cunoscută drept Fetiţa Zurli, a spus adio la începutul lunii martie. „Fetiţa din mine (…) este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită şi ea o şansă. Vă rog să mă credeţi că am sufletul în pioneze şi că nu mi-a fost deloc uşor să fac această alegere”, a transmis ea.

O decizie similară a luat şi Răzvan Marina, cel care îi interpreta pe Truli şi pe Tura Vura. A dat de înţeles că au existat mai multe neînţelegeri înainte să plece din Gaşca Zurli. Ionuţ Varodi o critică dur pe Mirela Retegan pentru că s-ar victimiza, în urma mai multor plecări recente din trupă. Ionuţ Varodi afirmă că Retegan dă dovadă de lipsă de respect, de recunoştinţă şi apreciere la adresa celor care au muncit atât de mult pentru ea.

Cel cunoscut şi iubit de mii de copii drept Bucătăraşul Lulu spune că întreaga atmosferă din Gaşca Zurli s-a degradat numai din cauza Mirelei Retegan. O numeşte ironic „trimisa Domnului pe pământ”. „Urăsc nedreptatea, manipularea şi victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greaţă, rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time, actor şi social media manager, şi cu zero timp liber. Lipsa de respect, recunoştinţă, apreciere mi-au pus capac. Totul a început să se degradeze, totul din vina EI, Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poţi să plângi la televizor, radio, podcast şi să spui că eşti abandonată şi că aşa am ales noi să facem. Nu poţi pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomeneşti non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracţiei. Numeşte-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi”, a scris actorul Ionuţ Varodi pe pagina sa de socializare.

El spune că totul a ajuns atât de rău, încât nu a existat o altă soluţie în afară de demisie. Un singur om a fost de vină pentru această degradare totală a condiţiilor de acolo, spune Varodi. Bucătăraşul Lulu o indică din nou pe Mirela Retegan drept responsabilă. L-a adus până în punctul că nu a mai văzut o altă posibilitate decât să părăsească trupa. „În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI, Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluţie a fost demisia! Singura opţiune posibilă. Până în acel punct am fost adus”, a încheiat actorul. *sursa foto: Facebook/colaj: Fanatik

Citeşte şi Gaşca Zurli se destramă! Fetiţa Zurli a părăsit trupa


Articole înrudite