23 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ioana Tufaru, dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali
Ioana Tufaru, dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali

Ioana Tufaru a fost evacuată din locuinţa primită de la Gigi Becali şi unde a stat mai bine de 8 ani cu familia sa. Femeia a fost anunţată de această schimbare încă de la finalul anului trecut, notează fanatik.ro.
A fost pusă în faţa acestui fapt pentru că omul de afaceri are planuri mari cu imobilul. Mai exact, afaceristul doreşte să renoveze blocul, însă nu a oferit mai multe detalii despre felul în care vor decurge lucrurile. „Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aş vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înţeles că are alte planuri cu blocul acela”, a explicat femeia, în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu.
Fiica regretatei Anda Călugăreanu este recunoscătoare pentru anii în care a stat în garsoniera pusă la dispoziţie de Gigi Becali. Ioana Tufaru are numai cuvinte de laudă pentru latifundiarul din Pipera care a ajutat-o enorm. „Nu pot contesta asta. În orice caz, recunoştinţa noastră rămâne veşnică pentru acest minunat om, ne-a ţinut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo şi omul cât să te ţină. La un moment dat era de aşteptat că aici se va ajunge”, a mai spus Ioana Tufaru care a fost nevoită să se mute în chirie, mai arată sursa menţionată mai sus. Cu toate acestea este mulţumită de felul în care a decurs totul.
Locuieşte în prezent într-un apartament de 2 camere. Pentru chiria acestuia scoate lunar din buzunar suma de 1.200 de lei, precizând că trebuie să facă sacrificii pentru a putea achita banii pentru locuinţa aceasta. „Chiar dacă el nu a spus (n.r. - fiul ei), dar am văzut în ochii lui că se bucură şi îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc. Este descurcăreţ, merge singur la magazin. Nici independenţa asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în şcoli, m-a luat capul”, a mai adăugat Ioana Tufaru, în aceeaşi emisiune.


Articole înrudite