Jojo a suferit o intervenţie chirurgicală Recomandat

Marți, 31 Iulie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cătălina Grama, sau Jojo, aşa cum este mai cunoscută de către public, a suferit o intervenţie chirurgicală. Artista a amânat momentul operaţiei în ciuda avertismentelor.
„De când am născut-o pe Zora, hernia mea ombilicală căpătată în sarcină cu Achim şi-a făcut de cap din ce în ce mai tare. De ce zic asta? Pentru că a devenit mai proeminentă şi a şi început să doară. Nu mereu, însă din ce în ce mai des. Deşi am fost prevenită de mai multe ori că trebuie să fac operaţia necesară pentru ca lucrurile să fie în regulă eu nu şi nu. Între timp am lăsat toate lucrurile să meargă normal: am muncit enorm, mi-am crescut copiii, i-am ridicat şi purtat în braţe pe amândoi fără restricţii (deşi Achim are acum aproape 21 de kilograme), şi mi-am văzut de viaţă, cum s-ar spune. La fel şi hernia. Până într-o zi. A urmat o altă criză de durere, şi deşi aveam şi alte lucruri importante în program am ajuns tot la urgenţă. Am crezut că este tot apendicele. În schimb de vină era hernia ombilicală. Paul m-a convins ca în sfârşit să programăm operaţia pe care o amânasem atâta vreme”, a povestit Jojo.
„Vă sfătuiesc sincer să mergeţi şi să interveniţi încă de la primele semne că ceva e în neregulă. Eu am intervenit totuşi la timp, pentru că se pot întâmplă lucruri mult mai rele, însă dacă aş fi fost mai puţin încăpăţânată şi aş fi acţionat mai repede m-aş fi scutit de multă durere”, a precizat Jojo.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu