Justin Bieber s-a lansat în modă Recomandat

Vineri, 01 Februarie 2019 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreţul canadian Justin Bieber s-a lansat în modă, cu o colecţie de hanorace, pantaloni scurţi şi papuci de plajă sub brandul Drewhouse, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax. Pe site-ul dedicat colecţiei de haine produse prin mijloace ecologice se fac şi sugestii privind circumstanţele în care acestea pot fi purtate.
Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013. Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit la New York, în septembrie 2018, la două luni după ce cântăreţul şi-a cerut iubita de soţie. În prezent, cei doi se pregătesc de nuntă.
De-a lungul carierei sale, Bieber a vândut mai mult de 100 de milioane de înregistrări, devenind cel mai bine vândut artist canadian şi unul dintre cel mai bine vânduţi artişti muzicali. Pe 23 noiembrie 2012, Bieber a fost prezentat cu Medalia de Jubileu a Reginei Elizabeta II de către Prim Ministrul Canadei, Stephen Harper. El este unul dintre cei 60,000 de canadieni care au primit Medalia în acel an. În 2013, Bieber a primit Premiul Diamond din partea Recording Industry Association of America (RIAA) pentru piesa "Baby" recunoscută ca fiind cea mai bine vândută piesă digitală din toate timpurile. Bieber a câştigat 10 nominalizări la Premiile Grammy (inclusiv un câştig), două premii Brit, patru nominalizări la NRJ Music Awards (inclusiv 3 câştiguri), treisprezece premii Billboard Music Awards, şi alte numeroase premii votate de către fani inclusiv opt premii American Music Awards şi douăzeci de premii Teen Choice Awards. Bieber a mai câştigat şi optsprezece premii MTV Europe Music Awards, devenind cel mai premiat artist din cadrul MTV Europe Music Awards de până acum.
Pe 13 noiembrie 2015, Purpose a devenit al şaselea album al lui Bieber care a debutat pe primul loc în topul Billboard. De asemenea, el a devenit primul artist, de la Elvis Presley în 2005, care şi-a înlocuit propriul cântec pe locul întâi în UK Singles Chart. Până în 2016, Bieber a primit 14 titluri în Guiness World Records, opt dintre ele fiind pentru succesul albumului Purpose. Aceste recorduri includ: cea mai ascultată piesă în Spotify într-o săptămână, cel mai ascultat album în Spotify într-o săptămână, cele mai multe piese simultane în US Billboard Hot 100, primul artist are a ocupat primele 3 poziţii ale UK Singles Chart în mod simultan, cel mai urmărit bărbat de pe Twitter, cel mai vizualizat canal de YouTube, cel mai abonat canal de YouTube al unui bărbat muzician.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu