15 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mihai Bendeac părăseşte iUmor
Mihai Bendeac părăseşte iUmor

Mihai Bendeac s-a supărat şi pleacă din juriul „iUmor”. Actorul nu a vrut să comenteze nimic din cauza unei clauze de confidenţialitate de sute de mii de euro. Totuşi, acesta a dat de înţeles în presă că aşa este. 

În urmă cu o zi, publicaţia Cancan.ro dezvăluia că Mihai Bendeac a ajuns la „cuţite” cu colegii de platou de la „iUmor”, care l-au filmat fără acceptul lui. Drept urmare, îndrăgitul actor a pus piciorul în prag şi, simţindu-se nedreptăţit, nu s-a mai prezentat la filmările pentru episoadele ulterioare din cel de-al 13-lea sezon al show-ului.

Potrivit unor surse, între Mihai Bendeac şi Antena 1 exista un contract „beton”. Aici vorbim de clauze de confideţialiate care ajung la sute de mii de euro. Pe scurt, nicio parte nu poate ieşi în public pentru a-şi expune punctul de vedere. Tocmai din acest motiv, actorul tace mâlc. La fel şi PR-ul şi apropiaţii lui. La mijloc sunt bani grei.

Cert este că, în aceste zile, Mihai Bendeac încearcă ruperea înţelegerii cu Antena 1. Părţile sunt la nivel de discuţii. Negocierile sunt, logic, dure. Actorul nu ia în calcul o reîntoarcere la „iUmor” şi, până acum, nu şi-a oficializat plecarea tocmai din cauza clauzelor care l-ar „scutura” serios de bani dacă le-ar încălca. Între părţi, cel puţin pentru moment, nu ar mai exista o împăcare.

”Momentan nu pot comenta”, a precizat Mihai Bendeac pentru FANATIK.RO, confirmând, practic, ruptura. ”Mai sunt trei ediţii, nedifuzate încă”, a mai precizat actorul despre viitorul său ca apariţii pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1

Întrebat, totuşi, dacă va mai fi văzut la Antena 1 de telespectatori, Mihai Bendeac a răspuns scurt: „Nu!”.

Altfel, producătorii „iUmor” s-au mişcat rapid după ce Mihai Bendeac le-a dat cu „flit”. Ultimele episoade din sezonul 13 i-au avut ca juraţi pe Maia Morgenstern şi Costel Bojog, o legendă pentru lumea stand-up-ului românesc.

Cel din urmă are cele mai mari şanse să rămână pe „metereze” în cazul în care Mihai Bendeac nu va fi „sucit”, potrivit cancan.ro.


Articole înrudite