02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Modelul Liz Smith a primit titlul de „Miss Tropic Beauty” 2014
Modelul Liz Smith a primit titlul de „Miss Tropic Beauty” 2014

Frumoasa brunetă Elizabeth Smith a câştigat cea de-a patra ediţie anuală a concursului de frumuseţe Tropic Beauty Model Search, desfăşurat la Las Vegas la sfârşitul săptămânii trecute, conform starpulse.com.
Frumoasa americană, originară din Jacksonville, Florida, care s-a crezut o sirenă „până la o vârstă la care ar fi trebuit să ştie că sirenele nu există”, a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din 99 de participante la concurs. De asemenea, juriul a votat-o şi drept concurenta cu cel mai frumos surâs.
„Sper că acest titlu îmi va deschide oportunitatea unei cariere în modeling şi apoi, de ce nu, pe cea de prezentatoare de televiziune. Este o oportunitate minunată pe care nu credeam că aş putea să o am vreodată şi care ar putea să-mi schimbe complet viaţa”, a susţinut ea.
Alături de titlul Miss Tropic Beauty 2014, Liz Smith a câştigat şi un contract de modeling.
Concursul s-a desfăşurat la MGM Grand Hotel & Casino. Din juriu au făcut parte şi două dintre câştigătoarele ediţiilor trecute ale acestui concurs de frumuseţe, Linda Zimany, din Ungaria, câştigătoarea de anul trecut, şi respectiv Ligia Hernandez, din Venezuela, câştigătoarea de acum doi ani.


Articole înrudite