18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Netflix anunţă premiera piesei de teatru Stranger Things: The First Shadow
Netflix anunţă premiera piesei de teatru Stranger Things: The First Shadow

Hawkins ajunge pe scenă. O piesă de teatru Stranger Things intitulată Stranger Things: The First Shadow, cu acţiunea plasată în Hawkinsul anului 1959, vine pe scena Teatrului West End din Londra la sfârşitul anului 2023.
Piesa de teatru se bazează pe poveste originală scrisă de fraţii Duffer (creatorii din spatele Stranger Things), Kate Trefry (scenarist pentru Stranger Things) şi Jack Thorne (scenarist pentru Enola Holmes 2 din 2022, care o are în rolul principal pe Millie Bobby Brown). Noua piesă, scrisă de Trefry, va avea premiera mondială la Teatrul Phoenix şi va fi regizată de câştigătorul premiului Tony Stephen Daldry, cu codiregia lui Justin Martin.

Despre Stranger Things: The First Shadow

Hawkins, 1959: un oraş obişnuit cu probleme obişnuite. Maşina lui Hopper nu porneşte, sora lui Bob nu ia în serios emisiunea lui de radio, iar Joyce vrea să plece cât de curând poate. Când noul elev Henry Creel şi familia lui sosesc, descoperă că un nou început nu este atât de uşor... iar umbrele trecutului par să îi prindă din urmă.
Adusă la viaţă de o echipă de creaţie câştigătoare de mai multe premii, această nouă aventură captivantă te va duce înapoi la începutul poveştii Stranger Things - şi la începutul sfârşitului.
Biletele vor fi puse în vânzare în această primăvară, urmând ca mai multe detalii să vină la sfârşitul acestei luni. Acces prioritar la bilete va fi acordat celor care se înregistrează de astăzi la strangerthingsonstage.com. În plus, fanii pot urmări conturile de Instagram, Tik Tok, Facebook şi Twitter pentru informaţii suplimentare despre bilete, detalii despre vânzare şi multe altele, potrivit Netflix.


Articole înrudite