24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a căzut la concertul starului
O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a căzut la concertul starului

O admiratoare a cântăreţului Robbie Williams a murit la spital după ce a căzut la finalul unui concert susţinut de starul britanic în Sydney, a confirmat un purtător de cuvânt al Spitalului St. Vincent din oraşul australian, citat de DPA.
Spectatoarea în vârstă de aproximativ 70 de ani a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital după ce a căzut pe când se afla pe Allianz Stadium din Sydney în timpul concertului ce a deschis săptămâna trecută turneul pe care Robin Williams îl susţine în Australia.
Ea a murit luni în urma rănilor suferite, a precizat un purtător de cuvânt al spitalului pentru agenţia de presă PA.
Potrivit unor dezvăluiri făcute de Venus NSW, spectatoarea a căzut atunci când fanii au început să părăsească stadionul după încheierea concertului. În loc să utilizeze scările de ieşire, ea a încercat să sară peste rândurile de scaune, s-a împiedicat şi a căzut de la nivelul superior al stadionului.
Un angajat al stadionului şi un spectator din apropiere, care avea pregătire medicală, s-au asigurat că femeia a primit îngrijiri imediat după cădere, alături de paramedicii prezenţi în arenă.
Pacienta a fost transportată la Spitalul St. Vincent în stare critică.
Robbie Williams a susţinut un concert joi seară în Sydney în faţa unui public de 40.000 de oameni.
Starul pop britanic, fost membru al trupei Take That, care a fost de curând subiectul unui serial documentar produs de Netflix, a susţinut miercuri seară un concert la AAMI Park din Melbourne, notează Agerpres.


Articole înrudite