Rapperul 50 Cent a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood Recomandat

Luni, 03 Februarie 2020 11:31
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rapperul american 50 Cent a asistat, zilele trecute, la ceremonia de dezvelire a stelei care îi este dedicată pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii în care muzicianul i-a adus un ultim omagiu regretatului baschetbalist Kobe Bryant, jucător al echipei Los Angeles Lakers, decedat recent într-un accident de elicopter, informează AFP, citat de Agerpres.
"Cum să-l descriu pe Kobe într-un cuvânt? Disciplină. Două cuvinte: era pasionat. Lucra intens şi nu existau prea mulţi care ar fi putut să îl învingă", a declarat 50 Cent referindu-se la acest sportiv legendar din NBA, care şi-a pierdut viaţa, la vârsta de 41 de ani. În acelaşi accident de elicopter a murit şi una dintre fiicele sportivului american.
La ceremonie, 50 Cent, care a dominat topurile hip-hop şi rap din anii 2000 cu videoclipuri în care îşi atribuia adeseori imaginea unui gangster, a fost însoţit de producătorii muzicali, mentorii şi prietenii lui, Eminem şi Dr. Dre.
"Va deveni un star", a declarat Eminem, originar din Detroit, amintindu-şi ceea ce şi-a spus atunci când l-a întâlnit prima dată pe 50 Cent. "Era vorba despre felul lui de a se comporta, stilul său, totul. Avea aerul acela că totul era de partea lui", a adăugat Eminem.
Originar din New York, rapperul 50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a devenit o prezenţă discretă în industria muzicală în ultimii ani, preferând să se concentreze pe afaceri şi pe producţii de televiziune.
Steaua sa de pe Walk of Fame este cea de-a 2.686-a de pe celebrul bulevard californian.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu