Sony va produce un remake al comediei 'Uite cine vorbeşte' Recomandat

Sâmbătă, 13 Iulie 2019 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gigantul Sony a făcut primii paşi pentru a produce o nouă versiune a filmului 'Look Who's Talking' - comedia de succes din 1989, în care personajele interpretate de Kirstie Alley şi John Travolta încercau să aibă grijă de un bebeluş a cărui voce îi aparţinea lui Bruce Wills, potrivit publicaţiei Deadline citată de EFE, potrivit Agerpres.
Potrivit Deadline, casa de producţie Screen Gems - proprietate a Sony - a demarat contactele pentru a elabora un remake al povestirii originale care va fi realizată de Jeremy Garelick ('The Break-Up' (2006), 'The Wedding Ringer' (2015) şi care a început deja să scrie noul scenariu.
În filmul original, Alley interpreta o femeie de carieră singură care are un copil cu un coleg căsătorit, interpretat de George Segal, şi a cărui paternitate va fi tranşată între el şi carismaticul taximetrist John Travolta.
Această comedie a avut un mare succes în anii 1990 mai ales datorită vocii bebeluşului Mikey, care putea fi auzită doar de public. Filmul a avut două continuări şi o scurtă producţie de televiziune.
Cu un buget de doar 7,5 milioane de dolari 'Look Who's Talking' a avut încasări de peste 300 de milioane în întreaga lume. Studioul a confirmat că Adam Fields ('Donnie Darko') va fi producătorul viitorului film.
"Provocarea este ca noul film să se ridice la nivelul originalului, Travolta şi Alley au făcut un mare tandem iar Amy Heckerling a scris scenariul. Ne aflăm în primele etape şi încercăm să aflăm care va fi cel mai bun subiect pentru o versiune modernă a filmului", a explicat Garelick.
Filmul original a fost lansat într-un moment în care subiectul mamelor singure care lucrează genera o amplă controversă în rândul societăţii şi care a fost apreciat de critici pentru prezentarea sa cu umor şi inteligenţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu