Taylor Swift ar putea doborî recordul de trofee obţinute de Michael Jackson la American Music Awards (AMA) Recomandat

Luni, 28 Octombrie 2019 11:46
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa pop americană Taylor Swift ar putea doborî recordul deţinut de Michael Jackson pentru cele mai multe premii obţinute de un artist la American Music Awards (AMA), gală care a anunţat zilele trecute lista nominalizaţilor, în fruntea căreia se află cântăreţul Post Malone, cu şapte propuneri, urmat de Billie Eilish şi Ariana Grande, cu câte şase nominalizări fiecare, relatează EFE, citat de Agerpres.
Taylor Swift, aflată pe locul al treilea în topul nominalizaţilor, cu cinci propuneri, are deja în palmares 23 de trofee American Music Awards, asftel încât îi este suficient să mai obţină doar unul pentru a depăşi cele 24 de premii câştigate de regele pop, Michael Jackson, în întreaga sa carieră.
Tânăra cântăreaţă a fost desemnată anul trecut ''artistul anului'' şi este din nou nominalizată la această categorie, precum şi la categoriile ''cea mai bună artista pop'', ''cea mai bună artista contemporană'', ''cel mai bun videoclip'' şi ''cel mai bun album pop'' pentru recentul său disc ''Lover''.
Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 24 noiembrie la Microsoft Theater din Los Angeles în cadrul celei de-a 47-a ediţii a acestor premii înfiinţate în 1973 care, spre deosebire de trofeele Grammy, votate de experţi ai industriei muzicale, sunt determinate printr-un sondaj în rândul consumatorilor de muzică.
Rapperul american Post Malone conduce lista nominalizărilor la ediţia de anul acesta în şapte categorii: ''artistul anului'', ''colaborarea anului'', ''cel mai bun artist pop/rock'', ''cel mai bun cântec pop/rock'', ''cel mai bun artist hip-hop'', ''cel mai bun album hip-hop'' şi ''cel mai bun cântec hip-hop''.
Austin Richard Post, cunoscut după numele de scenă Post Malone, a lansat luna trecută ''Hollywood's Bleeding'', un album între pop şi hip-hop care l-a plasat printre favoriţii la premiile muzicale şi la sezonul recompenselor muzicale.
Este urmat de Billie Eilish şi Ariana Grande, cu câte şase nominalizări fiecare. Cele două artiste vor rivaliza la categoriile ''cel mai bun videoclip'' şi ''favorite social artist'' şi vor candida ambele împotriva lui Taylor Swift la categoria ''cea mai bună artistă pop'' şi ''cel mai bun album pop al anului''.
Billie Eilish a fost nominalizată de asemenea la categoriile ''cel mai bun artist alternativ'' şi ''cel mai bun artist debutant'', în timp ce Ariana Grande, deja o veterană a industriei, este candidată la ''artista anului'' şi la ''cel mai bun turneu''.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu