Tom Cruise caută în Ucraina locuri de filmare pentru un nou proiect cinematografic Recomandat

Marți, 01 Octombrie 2019 13:11
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tom Cruise se află în Ucraina, în căutarea unor locuri de filmare pentru un nou proiect cinematografic, după cum a declarat actorul american preşedintelui ucrainean, Vladimir Zelenski, cu care a avut o întrevedere în capitala ţării, a informat biroul Preşedinţiei, citat de EFE şi Kyiv Post, potrivit Agerpres.
Actorul, regizorul şi producătorul de film a ajuns la Kiev la invitaţia lui Zelenski, care l-a primit luni seară în biroul său, potrivit unui comunicat.
Pe parcursul întrevederii, Cruise i-a spus preşedintelui Ucrainei că ''este interesat de locuri din Ucraina pentru filmarea unuia dintre noile sale proiecte cinematografice''.
La rândul său, Zelenski i-a relatat actorului ''propria sa experienţă'' în lumea filmului. Liderul de la Kiev, în vârstă de 41 de ani, şi-a câştigat popularitatea ca actor în serialul de televiziune "Slujitorul poporului", în care a jucat rolul unui profesor de istorie devenit preşedinte al Ucrainei.
Potrivit biroului său, Zelenski l-a informat pe Tom Cruise despre aprobarea recentă a unei legi în favoarea cineaştilor străini care filmează în Ucraina, ce are ca scop promovarea dezvoltării active a industriei cinematografice şi stimularea realizării coproducţiilor internaţionale. Preşedintele ucrainean a declarat în faţa actorului american că această lege ''va face Ucraina atractivă pentru investiţiile unor realizatori de film importanţi''.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu