Un documentar despre succesul serialului "Baywatch" va fi realizat cu distribuţia originală Recomandat

Marți, 13 August 2019 12:32
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regizorii Matthew Felker şi Brian Corso au contactat mai mulţi actori care au jucat în serialul original 'Baywatch' pentru a realiza un documentar despre această producţie de succes în care se aşteaptă şi prezenţa actriţelor Pamela Anderson şi Carmen Electra, încă neconfirmată, relatează EFE, potrivit Agerpres.
Potrivit unei informaţii publicate recent de revista The Hollywood Reporter, la documentarul despre 'Baywtach' vor participa David Hasselhoff, Nicole Eggert, David Chokachi, Alexandra Paul, Erika Eleniak, Gena Lee Nolin Hulse, Jason Simmons şi Jeremy Jackson.
De asemenea, producătorii negociază participarea actorilor Pamela Anderson, Carmen Electra şi Michael Bergin pentru a completa distribuţia principalilor protagonişti ai serialului.
Se aşteaptă ca filmările să înceapă la sfârşitul lunii august sau în septembrie.
Obiectivul realizatorilor este de a se putea baza pe mărturiile actorilor originali despre modul cum s-au desfăşurat filmările, despre cum au petrecut timpul pe platou şi în afara lui când îmbrăcau popularele costume de baie roşii.
Dincolo de actorii săi vedetă şi de ţinutele lor, documentarul 'Baywatch: The Documentary' va sonda şi impactul cultural al acestei populare producţii de televiziune.
Serialul a fost unul dintre cele mai urmărite programe din lume în timpul difuzării sale între 1989 şi 2001.
'Baywatch' s-a numărat printre primele "fenomene fan" ale televiziunii şi a influenţat cultura popular internaţională.
Este şi motivul pentru care a mai existat o tentativă de a reînvia nostalgia pentru 'Baywtach', prin realizarea în 2017 a unui film în care au jucat Dwayne Johnson şi Zac Efron, dar care nu a avut succesul scontat la box-office.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu