24 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un gălăţean îşi caută "Mireasa" la Antena 1
Un gălăţean îşi caută "Mireasa" la Antena 1

Stavăr Viorel Cosmin de la Mireasa sezonul 6 are 25 de ani şi este din Galaţi. Deşi nu se caracterizează întocmai drept un băiat „cuminte”, având în vedere experienţele sale precedente, tânărul susţine că este gata să se aşeze la casa lui, notează a1.ro.
La doar cei 25 de ani ai săi, Stavăr Viorel de la Mireasa sezonul 6 a vizitat o multitudine de ţări, după ce la 18 ani a decis să îşi ia „viaţa în piept”, cum spune o zicală românească. Acesta a descoperit că adoră să călătorească, fiind deschis noilor provocări. De asemenea, tânărul este şi amator de adrenalină.
„Îmi place foarte mult să călătoresc, adrenalina, sunt deschis tuturor provocărilor noi. De la vârsta de 18 ani am decis să încerc să încerc să trăiesc singur şi să cunosc lumea, ca să mă pot întări. Am fost în Belgia, în Germania, Elveţia, Olanda, Franţa, Dubai, Turcia, Republica Moldova”, a declarat el.
În prezent, Stavăr Viorel Cosmin de la Mireasa sezonul 6 este patronul unei firme de transport, moştenind pasiunea de la tatăl său. Cei doi lucrează chiar şi împreună şi au o relaţie foarte apropiată, semn că viitoarea lui mireasă va trebui să fie şi pe placul socrului mare.
„În acest moment sunt patronul tatălui meu. A fost şofer mult timp şi a transmis pasiunea lui către mine. Când am crescut, am încercat să dezvolt pasiunea şi am întemeiat o firmă de transport. Tatăl meu este cel mai bun prieten al meu, putem vorbi orice. Ştie şi lucrurile bune şi lucrurile rele”, spune Viorel.
În ceea ce priveşte viaţa personală, Viorel Stavăr susţine că nu a fost mereu cel mai „cuminte”, ajungând chiar să aibă şi probleme cu legea. Cu toate acestea, tânăru a mărturisit că şi-a învăţat toate lecţiile, iar de atunci nu a mai intrat în „vizorul” oamenilor legii.
„Am fost un băiat cuminte până la vârsta de 18 ani, când, din cauza unor circumstanţe, am ajuns să fac o prostie care mă costă şi în ziua de astăzi. Am avut de-a face cu Poliţia. Mi s-a făcut un dosar penal pentru contrabandă de ţigări. Nişte prieteni aduceau ţigări şi eu doar am efectuat un singur transport. Mutând acele ţigări, mi s-a făcut un flagrant, m-a prins poliţia. Am fost 24 de ore la anchetă, în rest nu am stat în arest, nu am făcut puşcărie. Mă judec şi în ziua de astăzi. De atunci mi-am învăţat lecţia şi nu am mai avut probleme cu legea”, a mai dezvăluit Viorel.
Pe plan amoros, noul concurent de la Mireasa sezonul 6 a explicat că a fost la fel de „zvăpăiat”, însă în prezent este gata să devină „băiat de casă”. A înşelat în trecut, însă dacă se află într-o relaţie serioasă exclude această posibilitate.
„Cea mai lungă relaţie a mea de până acum a fost de 4 ani, după care a urmat una de 2 ani şi una de un an. Nu pot să zic că sunt cel mai cuminte băiat, am scăpări. Am avut momente în perioada liceului în care am umblat cu mai multe fete în acelaşi timp, din acelaşi liceu. Pot să zic că am înşelat..Am capacitatea, dacă îmi pun ambiţia, să pot duce două relaţii în paralel, fără probleme. Dar când am avut o relaţie serioasă, niciodată nu m-am gândit să înşel sau să am o altă conversaţie cu altă fată cu intenţia de a înşela. Consider că sunt pregătit să mă aşez la casa mea deoarece mi-am trăit viaţa până la vârsta asta, am trecut prin foarte multe chestii pe plan amoros. Mi-am făcut de cap, cum s-ar spune”, spune el.
Sincer din fire, tânărul a dezvăluit că în trecut a fost şi model de videochat, alături de o fostă iubită, cei doi practicând această activitate împreună.
„Am avut un moment în viaţa mea în care m-am angajat la un studio de videochat, unde am cunoscut fata cu care am avut o relaţie de doi ani jumate şi am muncit împreună. A fost o relaţie foarte frumoasă, am evoluat, ne-am plimbat, ne-am distrat. După care ea a plecat de la respectivul studio şi am decis să ne deschidem studio-ul nostru. Apoi au început să apară diferite certuri, din cauză că era geloasă”, a mai spus el.
Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţă în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 şi pe AntenaPLAY cu cel de-al şaselea sezon.
Din 29 august, de la 14:00 şi de la 17:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.
Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, publicul poate urmări în continuare peripeţiile din casele concurenţilor pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.
„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a declarat Simona Gherghe.


Articole înrudite