WRS urcă în această seară pe scena Eurovision 2022 Recomandat

Joi, 12 Mai 2022 15:51
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentantul României la Eurovision 2022 va concura în această seară în cea de-a doua semifinală a concursului. WRS va cânta piesa „Llamame”, iar din semifinală doar zece concurenţi se vor califica mai departe în marea finală de sâmbătă, notează hotnews.ro.
România intră în a doua parte (poziţia 13) din cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2022 desfăşurat la Torino în Italia.
Ţările care vor evolua la semifinala a doua sunt: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta - în prima parte, iar Muntenegru, România, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia, Irlanda în a doua parte a serii.
Doar zece dintre concurenţi vor merge mai departe, în Finală. Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) - Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia - sunt calificate direct în finală.
Fanii din ţările repartizate în a doua semifinală şi cei din Spania, Marea Britanie şi Germania decid, alături de juriile de specialitate (al cărui vot contează 50%), cine va merge în Marea Finală.
La semifinala de joi seară fanii (cu excepţia celor care locuiesc în România) vor putea vota Llamame de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv, anunţă TVR.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu