22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Acuzații grave: Eleve ademenite cu dulciuri și pipăite de vânzătorul magazinului de lângă școală
Acuzații grave: Eleve ademenite cu dulciuri și pipăite de vânzătorul magazinului de lângă școală

"Le iubesc ca pe copiii mei, nu altfel". Vânzătorul unui magazin de lângă o şcoală este acuzat că ademeneşte elevele cu dulciuri şi le agresează, notează observatornews.ro.

Un vânzător de la magazinul de lângă o şcoală din Bucureşti este acuzat că ademeneşte fetiţele cu dulciuri şi apoi le pipăie şi le sărută cu forţa. Părinţii unei victime au povestit pentru sursa citată, în exclusivitate, cum a reuşit copilul să scape din mâinile bărbatului. O echipă Observator a mers să stea de vorbă cu bărbatul, iar reacţiile lui depăşesc orice imaginaţie. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fete s-a plâns acasă

Individul acuzat, care le-ar putea fi bunic copilelor, le-ar ademeni pe toate cu dulciuri. Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fete s-a plâns acasă.
Mama unei copile: Fata a spus că domnul de la magazinul pe care fata îl frecventa foarte des îi punea mâna pe sâni, pe fund. La un moment dat, chiar i-a sugerat să-şi aleagă o pungă de chipsuri, acel raft se afla undeva spre un hol care ducea spre baie. Moment în care a început să tragă de ea şi să o împingă spre baie. Fata a spus: domnule, lăsaţi-mă că vreau să plec, că nu pot să stau.
Copila l-a minţit că afară o aşteaptă mama ei şi aşa a reuşit să scape.
Mama fetei: A încercat în alte zile să îi desfacă fermoarul la bluziţă. I-a mai pus mâna pe fund. Mi-a zis: i s-a mai întâmplat şi prietenei mele şi altei fetiţe din parc.
Imediat după incident, femeia a mers să îl confrunte. Bărbatul a negat totul.
Bărbatul: Nu le iubesc în alt fel, le iubesc ca pe copiii mei.

Discuţie halucinantă: «Vânzătorul: Păi, nici nu are sâni fata aia.»

Echipa Observator a mers să stea de vorbă cu vânzătorul. Primirea a fost halucinantă.
Reporter Observator: Mă ţineţi cam strâns.
Vânzătorul: Nu, dar te strâng că eşti rece.
Reporter Observator: Sunt rece, nu?
Vânzătorul: Să te încălzesc.
Reporter Observator: Să mă încălziţi, am înţeles.
La fel de halucinantă este şi discuţia care a urmat.
Reporter Observator: Sunt nişte fete care spun că le-aţi atinge uşor nepotrivit aşa, că le-aţi pus mâna pe sâni, pe fund. E aşa?
Vânzătorul: Păi, nici nu are sâni fata aia.
Reporter Observator: Păi da de unde ştiţi, aţi controlat?
Vânzătorul: Ce să controlez, nu se vede...

De apucăturile vânzătorului ştie toată lumea

"Odată am fost cu o prietenă şi cumva, gen, îi făcea ochi dulci şi i-a dat ceva pe gratis", a spus o fetiţă.
"La mine a ajuns la urechi de la părintele unei fetiţe. Ei au făcut sesizare la poliţie", a spus un profesor de-al copilei.
Într-un răspuns pentru Observator, Poliţia Capitalei anunţă că a fost deschis deja un dosar penal pentru agresiune sexuală.
Mama victimei: Poliţia a venit la domiciliu să semneze declaraţiile pe care le-a dat fata, însă atât. Ni s-a mai spus doar că le trebuie cât mai multe dovezi.
Cristina Filip, reporter Observator: În primele 9 luni ale anului 2022, 30 de minore au fost obligate să întreţină relaţii sexuale, iar alte peste 1.000 au fost hărţuite, agresate sau atinse în moduri indecente. Cele mai multe făceau parte din grupa de vârstă 14-17 ani şi urmează, ca pondere, cele între 10 şi 13 ani. Acestea sunt, însă, doar cifrele raportate.
De anul trecut, funcţionează registrul agresorilor sexuali. La finalul lui 2022, pe listă erau înscrise peste 63 de mii de persoane.


Articole înrudite