CFR premiază călătorii care au cumpărat bilete în baza cardului TenPlus Recomandat

Sâmbătă, 04 August 2018 00:00
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CFR Călători desfăşoară, în perioada 1 - 31 august 2018, campania “Călătoreşte cu Cardul TrenPlus şi noi te premiem!” pentru premierea călătorilor care au cumpărat, în ultimul an, bilete de tren pe baza acestui card şi care se înscriu în luna august în campanie, informează compania, potrivit Agerpres.
Premiul special este format din 2 bilete gratuite dus - întors pentru 2 persoane, la clasa a 2-a, pe o rută aleasă în trafic intern de către călătorul premiat, biletele fiind valabile la acelaşi tren şi pentru aceeaşi dată. Călătoria se va efectua până la data de 31 decembrie 2018
Se mai pot câştiga obiecte promoţionale personalizate cu marca CFR Călători (umbrelă, rucsac, pix cu touch screen, stick de memorie de 16 GB). De asemenea, CFR Călători a pregătit şi pentru ceilalţi câştigători premii care constau în produse promoţionale personalizate cu marca CFR Călători.
Formularul de înscriere şi regulamentul de participare la campania de premiere a utilizatorilor cardului TrenPlus sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
Cardul TrenPlus este recomandat celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
Tariful de emitere a cardului TrenPlus este de 100 lei. Cardul poate fi procurat de către călători de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.
În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete şi agenţiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum şi online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziţionează bilete online beneficiază, în plus, şi de reducerea suplimentară de 5% aplicată la preţul final al biletului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu