04 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doctor stomatolog, fost concurent la „Chefi la Cuţite”, găsit mort în casă, la doar 39 de ani
Doctor stomatolog, fost concurent la „Chefi la Cuţite”, găsit mort în casă, la doar 39 de ani

Iulian Juncănaru, un renumit doctor stomatolog din Bucureşti, a fost găsit fără suflare în propria locuinţă. Familia sa şi colegii de la clinica dentară la care lucra au confirmat tragicul eveniment. 

Iulian Juncănaru a fost prezent în 2020 în sezonul 8 al popularului show culinar „Chefi la Cuţite”, acolo unde a mers pentru a-şi demonstra măiestria în tainele gastronomiei.

Acesta i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât şi cu povestea sa de viaţă. El a povestit că a muncit din greu pentru a deveni medic, pentru că nu a fost susţinut financiar de familie şi a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereţii şi el intervenea. Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinţii mi-au zis că sunt pensionari şi că nu mă pot ţine în şcoală, în facultate. Aşa că vara mergeam să muncesc la fraţii mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru, conform a1.ro.

Prietenii şi apropiaţii îi plâng dispariţia fulgerătoare, reţelele de socializare fiind „inundate” cu o mulţime de mesaje emoţionante, de regrete şi dureroasă despărţire.

Cauza decesului nu a fost anunţată, dar se pare că doctorul se confrunta cu probleme cardiace.

Articole înrudite

Pe data de 05 decembrie 2023, echipajele Serviciului Siguranţă Rutieră, din cadrul Poliţiei Loca ...

Grav accident cu victime în judeţul Galaţi

Ole, ole, mulţumim Oţelule !

Cutremur, duminică noaptea, de 4,7 grade

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19

VIDEO: Bătaie pe Siderurgiştilor - UPDATE