12 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ÎNJUNGHIAT ÎN CAP! A fost măcel într-o vilă de pe Valea Prahovei
ÎNJUNGHIAT ÎN CAP! A fost măcel într-o vilă de pe Valea Prahovei

Fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din Bucureşti a fost înjunghiat în cap, sâmbătă, de băiatul unui important dezvoltator imobiliar din sudul Capitalei şi judeţul Ilfov. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar agresorul a reuşit să fugă înainte ca zona să fie împânzită de echipaje ale Poliţiei, notează gandul.ro.
Ambulanţa a fost chemată să intervină de urgenţă, sâmbătă, în jurul orei 14.00, la adresa unei vile de lux din Buşteni, unde un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi suferit răni grave la cap după ce ar fi fost înjunghiat de un prieten. Personalul medical a găsit la faţa locului un tânăr care suferise răni la cap şi avea o hemoragie puternică.
După ce a primit primul ajutor la faţa locului, băiatul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital. Potrivit unor surse judiciare, personalul medical l-ar fi întrebat pe tânăr ce a păţit, iar acesta ar fi răspuns că a fost înjunghiat de un cunoscut.
Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că fiul omului de afaceri Bogdan Şovar, care patronează firma de pază Tiger Security, ar fi organizat, în weekend, o petrecere în vila deţinută de familia lui în staţiunea Buşteni.
Acolo, băiatul fostului lider al grupării Sportivilor, Robert Nica, devenit în ultimii ani un jucător important pe piaţa imobiliară din Bucureşti şi Ilfov, ar fi avut un conflict cu fiul unuia dintre asociaţii tatălui său. Gazda petrecerii, Albeto Şovar, l-a rugat pe Nica junior să se potolească sau, dacă nu, să plece acasă.
Simţindu-se jignit, acesta din urmă s-ar fi dus în camera lui, unde şi-ar fi făcut bagajul. Apoi, ar fi coborât în sufragerie înarmat cu un cuţit de mari dimensiuni şi l-ar fi lovit în cap, cu sânge rece, pe Alberto Şovar. Ulterior, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta şi-ar fi luat rucsacul în spate şi ar fi dispărut fără urmă. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei, însă agresorul nu a fost prins.
„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 21 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-o locuinţă din staţiune, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înţepător în zona capului de către un prieten.
În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului unde a constatat faptul că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, un tânăr în vârstă de 17 ani l-ar fi lovit pe apelant cu un obiect tăietor-înţepător, în zona capului, ulterior părăsind zona. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, reieşind faptul că viaţa nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii.
Au fost efectuate verificări pe raza întregii staţiuni, fără ca persoana bănuită de comiterea faptei să fie depistată.
La acest moment se fac cercetări în vederea depistării acestuia, clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.
În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a anunţat IPJ Prahova, la solicitarea Gândul.


Articole înrudite