MAE pune la dispoziţia cetăţenilor români "Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017"

 
Joi, 28 Decembrie 2017 00:00
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români care se deplasează în străinătate în perioada Sărbătorilor de iarnă, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) pune la dispoziţia acestora "Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017". Materialul conţine recomandări utile în cazul călătoriilor în afara graniţelor României, precum şi un set de informaţii de interes pentru cele mai frecventate destinaţii turistice din această perioadă, respectiv Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Ungaria.
Cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada vacanţei sau a concediului lor în străinătate consultând "Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017" postat pe pagina web a MAE, la rubrica "Sfaturi de călătorie", secţiunea "Ghiduri de călătorie", precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular.
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte cu acest prilej că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu