28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Reduceri de 10% la oferta Interrail Pass în perioada 22 iulie- 03 august 2021
Reduceri de 10% la oferta Interrail Pass în perioada 22 iulie- 03 august 2021

CFR Călători recomandă achiziționarea ofertei Interrail Pass, în perioada 22 iulie-3 august 2021, cu o reducere de 10%, pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulți, copii, seniori și reprezintă o variantă avantajoasă și relaxantă de a explora continentul european, la prețuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulții și seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.
Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ținând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de țări europene (click aici tarife preț promoțional Interrail Global Pass) sau doar într-o țară la alegere (click aici tarife preț promoțional Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.
Oferta Interrail Global Pass este valabilă și pe parcursul țării de rezidență, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 10% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.
Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.
Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din stațiile și agențiile CFR Călători deschise traficului internațional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaționale, călătorii pot solicita informații la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search


Articole înrudite