S-a prelungit sesiunea de înscriere a instalatorilor în Programul de finanţare a sistemelor de panouri fotovoltaice Recomandat

Sâmbătă, 16 Martie 2019 00:00
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de înscriere în vederea validării instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională până la data de 29 martie 2019.

De asemenea, ghidul de finanţare aferent acestui program a fost modificat şi completat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrului mediului nr. 232/2019, publicat în Monitorul Oficial nr. 197 din data de 12 martie 2019, în vederea simplificării accesării programului. Înscrierea persoanelor fizice se va face la unul dintre instalatorii validaţi, lista acestora urmând a fi publicată pe site-ul instituţiei (www.afm.ro) înaintea demarării programului pentru persoanele fizice. Toate informaţiile privind desfăşurarea acestui program se publică pe site-ul www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Sisteme fotovoltaice.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu