18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Şocant: O femeie a fost înmormântată de două ori, la Botoşani
Şocant: O femeie a fost înmormântată de două ori, la Botoşani

O femeie în vârstă de 97 de ani, din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, a fost înmormântată în ultima zi din 2023, apoi dezgropată şi înmormântată, din nou, după câteva zile.
Totul a început în ultima zi din 2023, respectiv pe 31 decembrie, atunci când femeia din comuna Frumuşica a fost înmormântată înainte ca familia să obţină certificatul constatator al decesului de la medicul de familie.
Oamenii au crezut că pot obţine documentul după Revelion, astfel că în primele zile din 2024 au mers la medic să ceară certificatul, moment în care medicul a cerut să o vadă pe femeia care şi-a pierdut viaţa, notează botosaninews.ro, citat de bzi.ro.
Pentru că bătrâna fusese deja înmormântată, medicul a refuzat să elibereze documentul şi a sesizat Poliţia. Pentru a fi siguri că femeia nu a fost ucisă, poliţiştii au sesizat procurorii şi, în baza unei ordonanţe de ehumare, au dezgropat-o pe bătrână, apoi au dus trupul neînsufleţit la Botoşani pentru o necropsie.
Ulterior, după ce necropsia a stabilit că femeia a murit din cauze naturale, trupul a fost returnat familiei pentru a fi, din nou, înmormântat. *sursa foto: botosaninews.ro


Articole înrudite