03 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SpaceX reduce preţul abonamentului Starlink în România
SpaceX reduce preţul abonamentului Starlink în România

Starlink, serviciul de internet prin satelit de la SpaceX, companie condusă de Elon Musk, îşi ieftineşte semnificativ serviciile în România. Compania şi-a notificat clienţii despre o reducere de preţ în majoritatea regiunilor în care semnalul de internet prin satelit poate ajunge, însă în România avem parte de o scădere a preţului lunar la mai puţin de jumătate.
Starlink, care s-a lansat în România în prima jumătate a anului 2022, a început cu preţuri de pornire pentru echipament de 3.200 lei şi un preţ lunar al abonamentului de 529 de lei, la acest preţ adăugându-se transportul echipamentului.
Începând de joi, 25 august, serviciile Starlink de internet prin satelit costă doar 230 de lei pe lună. Mai mult, costul iniţial pentru achiziţionarea echipamentului necesar, care constă într-o antenă satelit mobilă şi un router care permite conectarea computerelor şi altor dispozitive la internet prin intermediul Starlink, scade la 2.400 lei.
După plata integrală a costului echipamentului, Starlink va livra gratuit pachetul la adresa specificată şi va începe taxarea lunară abia după ce îţi creezi un cont pentru serviciile sale, la prima instalare. Este important de menţionat însă faptul că serviciile Starlink ar putea să nu acopere complet toată ţara. Puteţi verifica dacă serviciile companiei sunt disponibile unde locuiţi, introducând adresa pe site-ul oficial. Chiar dacă, în teorie, poţi folosi Starlink de oriunde, accesul la sateliţii companiei nu este garantat decât pentru locaţia pentru care a fost comandat, dacă acolo există acoperire.

Articole înrudite

UPDATE: În urma activităților investigative și de cercetare efectuate de către polițiștii din ...

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19

VIDEO: Bătaie pe Siderurgiştilor - UPDATE

Defilare de 1 Decembrie la Galaţi - PROGRAM