05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Studentă la Medicină, găsită moartă în camera de cămin
Studentă la Medicină, găsită moartă în camera de cămin

O tânără în vârstă 23 de ani a decedat în condiţii ce nu au putut fi elucidate de medicii legişti. Bianca Şerban (foto ↓) era studentă la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila din Bucureşti şi  fost găsită moartă duminică seara, în camera de cămin în care era cazată, notează replicaonline.ro.
O fată de excepţie, cu rezultate foarte bune la învăţătură, Bianca a vrut să devină medic. A absolvit Colegiul Naţional Zinca Golescu, iar în anul 2018 a promovat examenul la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila. Tânăra era în anul V şi ar fi trebuit să termine în 2024. Duminică seara a avut loc nenorocirea. Miercuri, 16 noiembrie, dimineaţă, primarul comunei Poiana Lacului care aflase despre tragedie, s-a dus să aprindă o lumânare la catafalcul „studentei de la medicină” aşa cum era cunoscută în localitate tânăra decedată.
„Am vorbit cu tatăl ei şi spunea că fata nu era bolnavă, nu avea nimic. A găsit-o moartă în camera de cămin de la Bucureşti. Duminică seara s-a dus cineva să îi ducă un pachet, a desfăcut cu cheia şi l-a lăsat. Apoi o fată când a auzit că a lăsat pachetul jos, a urcat din nou în camera de cămin ca să bage mâncarea la frigider. Atunci a găsit-o! Nu a avut nimic fata, nicio boală. Tatăl ei spunea că pe certificatul de deces scrie „neconcludent” la cauza decesului”, a povestit Ion Dumitrache, pentru curier.ro.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al Biancăi Şerban a fost dus, de la Bucureşti la Poiana Lacului, marţi în jurul orei 14.00. A fost depus în casa părintească. Ieri, tânăra studentă a fost condusă pe ultimul drum. Slujba înmormântării a avut loc la Biserica Sfântul Dumitru din satul Cătunaşi, din Poiana Lacului. Dumnezeu să o odihnească în pace!

studenta


Articole înrudite