19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, ediţia de primăvară la Sala Palatului, 11-12 mai 2024
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, ediţia de primăvară la Sala Palatului, 11-12 mai 2024

Câştigătorul cupei europene feline 2024, un superb motan alb din rasa Norvegian de Pădure, numit Nordri (foto), va putea fi admirat la Salonul Felin SofistiCAT.
Sâmbătă şi duminică, între orele 10-17, Salonul Felin SofistiCAT, cea mai îndrăgită competiţie felină din România, îşi va deschide porţile pentru aproximativ 200 dintre cele mai frumoase pisici, care se vor întrece pentru un loc pe podium la Sala Palatului.
Publicul iubitor de feline va putea urmări şi susţine evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Orientală. Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx.
Pisicile de casă participă şi ele la concurs în cadrul unei categorii special create pentru acestea.
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit şi mult aşteptat de adulţi, dar mai ales de copii.
Ca de fiecare dată, la SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopţii, care aşteaptă să-şi găsească familii iubitoare.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT şi de Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR), sub egida FIFe (Federation Internationale Feline).

  • Galerie Foto:

Articole înrudite