15 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti revine la Sala Palatului cu ediţia specială „Flori şi pisici”
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti revine la Sala Palatului cu ediţia specială „Flori şi pisici”

Peste 200 de pisici, din toate colţurile lumii, vor putea fi admirate la SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, în zilele de 25-26 martie, la Sala Palatului.
"Deschis în ambele zile, între orele 10-17, Salonul Felin SofistiCAT este o competiţie internaţională, care are ca principal punct de atracţie finala „BEST IN SHOW”, unde cele mai frumoase pisici participante în timpul zilei se vor întrece pentru un loc pe podium. Publicul va putea urmări şi susţine evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Don Sphinx şi pisica de casă.
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit şi mult aşteptat de adulţi, dar mai ales de copii. Ca de fiecare dată, la SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopţii care aşteptă să-şi găsească familii iubitoare", anunţă organizatorii evenimentului, Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).


Articole înrudite