22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) strânge semnături pentru alegerile europarlamentare
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) strânge semnături pentru alegerile europarlamentare

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a decis să înceapă strângerea de semnături de susţinere a listei de candidaţi pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie.
Aşa că, începând de vineri, 1 martie, membrii AUR pot fi întâlniţi în zonele aglomerate ale municipiului Galaţi încercând să convingă trecătorii să semneze pe listele de susţinători (foto).
„Românii trebuie să fie demni în Europa şi în lume, iar vocea poporului român trebuie să se facă auzită pe plan extern şi să fie orientată către interesele naţiunii noastre. Pentru asta, avem nevoie de cei mai buni reprezentanţi în Parlamentul European, iar aceia sunt patrioţii”, a transmis AUR într-un comunicat.
AUR precizează că „a fost primul partid politic care a prezentat lista de candidaţi pentru Parlamentul European cu aproape un an înainte alegeri, pentru că au dorit ca românii să îi cunoască şi să îi analizeze atent pe cei care ne vor reprezenta”.
„AUR vrea să trimită la Bruxelles oameni care ştiu să se bată pentru drepturile noastre, nu aşa cum, în ultimii ani, au făcut cei de la PSD, PNL, USR care au trimis la Bruxelles aplaudaci, moşnegi politici, aflaţi pe ultima sută de metri a carierei politice, pe care căutau să îi dea afară din partidele lor şi îi trimiteau la pensie în Parlamentul European”, precizează formaţiunea.
„Dacă hoţii ăştia insistă să coordoneze într-un fel sau altul această ilegalitate, această încălcare a Constituţiei numită alegeri comasate, suntem pregătiţi şi pentru alegerile locale. De departe avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European, oameni cu doctorate făcute pe bune, cadre universitare, şefi de promoţii. Ei îl au pe Tudose, un moş libidinos care a fost implicat într-un scandal sexual acolo la Bruxelles, pe Rareş Bogdan, cel care a tăiat pensiile speciale de nu a mai putut, încă taie la ele, şi tot felul de sinecuri şi papagali care se duc acolo la pensie, pe o sumă de 10.000 de euro, fără să facă nimic”, a declarat preşedintele AUR.
Potrivit site-ului AUR, lista candidaţilor, în ordine alfabetică, pentru fotoliul de europarlamentar este următoarea: Akkaya Felicia, Axinia Adrian, Baltasiu Radu, Biro Răzvan, Bruynseels Ramona-Ioana, Costea Paul, Costea Peter, Dămureanu Ringo, Dascălu Cristina, Dragoman Dragoş, Doboş Elena, Dumitrescu Cristina, Enache Mihai, Enachi Raisa, Fiţiu Avram, Foriş Tiberiu, Gherasim Laura, Grosu Veronica, Gurlui Silviu, Iagăr Monica, Irindea Mirela, Lulea Marius, Mancaş Nicuşor-Cristian, Mihăescu Mugur, Mitrea Dumitrina, Năstăsoiu Elena, Natea Liviu, Nicolescu Maria-Lăcrimioara, Olteanu Vlad, Păucean Fernandes Luminiţa, Petcu Simona-Maria, Piperea Gheorghe, Popa Ioan-Aurelian, Popa Mihai Silviu, A.S. Sturdza Şerban Dimitrie, Tanasă Dan, Târziu Claudiu Richard, Teodorescu Maria-Georgiana, Terheş Cristian, Ursu Aurora, Vîlcu Selena Gabriela, Vlahu Nicolae. *sursa foto: Facebook - AUR Galați


Articole înrudite