16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bogdan Ionel Rodeanu - un independent pentru Consiliul Local Galaţi
Bogdan Ionel Rodeanu - un independent pentru Consiliul Local Galaţi

Bogdan este un tânăr de 35 de ani care s-a hotărât că este timpul să facă ceva pentru comunitatea în care a crescut, s-a format şi doreşte să trăiască. După o activitate intensă în Liga Studenţilor din Galaţi şi o experienţă de aproape 12 ani în mediul privat, Bogdan Rodeanu a devenit directorul Direcţiei Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti a Universităţii “Dunărea de Jos”. Cu multă muncă, cu seriozitate şi cu implicarea studenţilor în toate proiectele desfăşurate, Bogdan a reuşit să transforme complexul studenţesc din Galaţi într-un mic orăşel care funcţionează excelent în mijlocul unui oraş care pare încremenit în timp. Nu a fost niciodată membru al vreunui partid politic pentru că niciun partid nu a servit comunitatea aşa cum ar fi trebuit. În schimb, toate, dar absolute toate partidele, au contribuit la subdezoltarea acestui oraş şi, mai ales, la migraţia masivă a tinerilor (să nu uităm că oraşul Galaţi a pierdut în ultimii 10 de ani 50.000 de locuitori).
Acum consideră ca a venit timpul să se implice deoarece vrea ca oraşul în care trăieşte să înceapă, în sfârşit, să ofere cetăţenilor lui mai mult. Gata cu promisiunile electorale făcute o dată la patruani, gata cu minciunile frumos ambalate, gata cu oamenii care fără politică sunt nimeni. „Galaţiul merită” este sloganul sub care Bogdan Rodeanu candidează independent la Consiliul Local Galaţi şi acest slogan spune totul. Galaţiul merită în primul rând să fie eliberat de politicienii care de la Revoluţie şi până acum l-au acaparat cu mână de fier şi par a nu-i mai dea drumul. Fiecare partid în parte şi oamenii care au votat aceste partide sunt la fel de vinovaţi pentru situaţia în care se găseşte oraşul nostru. Pentru că nu există partide, decât nişte găşti abonate la bugetul public...
Bogdan Ionel Rodeanu, aşa cum apare la poziţia 11 pe buletinul de vot al Consiliului Local, vă propune o abordare pragmatică a modului în care poate fi administrat Galaţiul. O abordare bazată pe proiecte făcute de oameni profesionişti, care au demonstrat că sunt performanţi în ceea ce fac şi care acum se implică pentru a scăpa Galaţiul din mâna încleştată pe putere a politicului.
Dacă aproape 26 de ani politicienii au demonstrat că sunt incapabili şi nu vor să dezvolte Galaţiul, este timpul să acordăm încrederea noastră unui  tânăr profesionist, manager de succes în domeniullui de activitate, şi să-l votăm cu toată încrederea.
Haideţi să începem să ne construim un oraş în care copiii noştri să dorească să rămână.
Bogdan Ionel Rodeanu este gata să vă demonstreze că este una din cele mai bune opţiuni pentru Consiliul Local Gal


Articole înrudite