24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima (ALDE): "Când vin banii din PNRR domnilor de la USR-PLUS?"
Cristian Dima (ALDE): "Când vin banii din PNRR domnilor de la USR-PLUS?"

Liderul USR-PLUS, vicepremierul Dan Barna a declarat, zilele trevcute, că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) va fi aprobat de Comisia Europeană în septembrie și, în acest context, primii bani vor venu în țară la începutul anului viitor.
Acesta a declarat că săptămâna trecută, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a fost la Bruxelles, pentru a clarifica marea parte a detaliilor, atât pe pe partea de reformă, cât și pe partea de investiții. Având în vedere că declarațiile oficialilor pe tema PNRR nu au fost în concordanță cu realitatea, nimeni nu are garanția că planul României de redresare va primi aprobarea din partea Comisiei Europene în luna septembrie.

"Săptămâna trecută, Cristian Ghinea a făcut o declarație în care spunea că banii din PNRR vor ajunge în România în noiembrie. Atunci am spus că am unele dubii cu privire la declarația useristului Ghinea, pentru că minte cum respiră și am avut dreptate pentru că ministrul Ghinea a mințit din nou!
Acum vine șeful lui de partid, dl Barna, care ne spune că banii vor veni în România abia la începutul anului viitor. Anul viitor sigur nu e noiembrie 2021, așa cum se lăuda Cristian Ghinea. Dar ăștia sunt useriștii! Niște mincinoși fără scrupule, care cred că ne pot fraieri pe toți cum vor. Până la urmă, când va fi aprobat PNRR și când vor intra banii în România? Pentru că asta îi interesează pe români, nu toate minciunile pe care le spun ei la televizor. Măcar de ar vorbi între ei și s-ar pune de acord cu aceleași minciuni! Nu afc decât să amegească românii cu acest PNRR. Și atunci cum să nu afirmi că au făcut totul praf!", a declarat președintele Consiliului Național al ALDE, Cristian Dima.


Articole înrudite