25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima: Cu sprijinul fiecăruia, putem face din judeţul nostru un centru de excelenţă în afaceri şi inovaţie
Cristian Dima: Cu sprijinul fiecăruia, putem face din judeţul nostru un centru de excelenţă în afaceri şi inovaţie

Prezentarea cu ocazia sărbătoririi „Zilei Întreprinzătorilor din România” şi a împlinirii a „30 de ani de istorie recentă” de către Patronatul Întreprinderii Mici și Mijlocii Galaţi, a arătat că există discuţii în desfăşurare despre finanţarea a 500 de firme noi în fiecare judeţ.
Este vorba despre programul Start Up Revolution, care vine cu un set de iniţiative menite să aducă un suflu nou şi să depăşească provocările cu care mediul economic s-a confruntat în ultimii ani. Obiectivele programului Start Up Revolution sunt ambiţioase şi includ simplificarea procedurilor de înfiinţare a unei firme, posibilitatea înfiinţării unei companii "de exerciţiu" încă de la vârsta de 16 ani, simplificarea procedurilor de certificare şi înregistrare a contractelor de muncă, precum şi direcţionarea fondurilor pe criterii echitabile.
Această iniţiativă reprezintă o oportunitate semnificativă pentru antreprenori şi pentru dezvoltarea economică a judeţului. Este binecunoscut faptul că întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) au nevoie de sprijin şi de resurse financiare pentru a creşte şi a prospera. Prin acest program, se urmăreşte oferirea unui suport real.
Cred în importanţa promovării şi susţinerii sectorului privat. IMM-urile reprezintă coloana vertebrală a economiei noastre şi generează locuri de muncă. Ele aduc inovaţie, creativitate şi dinamism în comunitatea noastră.
Prin finanţarea a 500 de firme noi în fiecare judeţ, se vor crea noi oportunităţi pentru antreprenorii talentaţi şi se va stimula dezvoltarea economică locală. Aceasta va contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii şi la consolidarea poziţiei noastre în cadrul peisajului economic regional.
Este important ca întreprinzătorii din judeţul nostru să se implice în această iniţiativă şi să exploreze oportunităţile de finanţare şi susţinere oferite. Un mediu de afaceri dinamic şi prosper are nevoie de lideri vizionari şi de antreprenori curajoşi, iar acest program a fost conceput pentru a-i sprijini.
Este important să lucrăm împreună pentru a crea un mediu favorabil şi pentru a stimula dezvoltarea întreprinderilor din judeţul nostru. Să ne unim forţele şi să susţinem inovaţia, antreprenoriatul şi creşterea economică.
Cu încredere în potenţialul nostru şi cu sprijinul fiecăruia, putem face din judeţul nostru un centru de excelenţă în afaceri şi inovaţie.


Articole înrudite