30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă este decis să candideze din nou la președinția Consiliului Județean Galați
George Stângă este decis să candideze din nou la președinția Consiliului Județean Galați

Deputatul liberal George Stângă a declarat că va candida din nou, în 2024, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați. Acesta consideră că gălățenii îi vor acorda votul pentru că în ultimii ani liberalii au adus investiții în județul Galați cum nu a mai făcut niciun partid. „Cel mai probabil în 2024, adversari la Consiliul Județean vor fi - dacă cele două partide hotărăsc, PNL și PSD - Costel Fotea și George Stângă”, a spus deputatul liberal.
Întrebat de ce ar trebui gălățenii să voteze pentru liberali la alegerile din 2024, deputatul gălățean care este și președinte al PNL Galați a declarat: „Ne putem lauda în 2024 cu cele mai mari investitii aduse vreodată de o formațiune politică în Galați. Putem vorbi despre toate proiectele susținute, promovate sau inițiate de Partidul Național Liberal, din 2019 de când a avut premierul României și până în ziua de astăzi. Putem vorbi de Podul Suspendat peste Dunăre care la momentul intrării Partidului Național Liberal la guvernare nu avea decontată nicio factură. Prima cerere decontată a fost de Partidul Național Liberal și a fost un proiect continuat și promovat de Partidul Național Liberal. Centura Ocolitoare a municipiului Galați, Drumul Expres Galați-Brăila care va face legătura cu podul și care în perpesctivă ne dorim să facă legătura și cu Autostrada Soarelui. Avem Centura Ocolitoare a municipiului Tecuci care va fi finalizată și dată în folosință la începutul lunii octombrie, avem realizarea podului nou de la Cosmești și s-a desemnat deja câștigătorul licitației pentru partea de proiectare și execuție a lucrărilor și modernizarea drumurilor naționale din județul Galați și, din evaluarea mea, avem aproape 100 km de drumuri naționale care au fost modernizate din 2019 și până în ziua de astăzi, perioadă în care PNL a dat premierul și să nu uităm Programul Național de Investiții «Anghel Saligny» care este o gândire a PNL, pus în aplicare de PNL, inițiat de PNL”, s-a lăudat George Stângă la Reperul TV - video aici: https://fb.watch/f69f_9n5cS/.
Așadar, dacă este să ne luăm după declarațiile politicienilor locali, atât PSD, cât și PNL, își arogă "paternitatea" Podului Supendat peste Dunăre și a celorlalte investiții amintite. Bătălia este mare pentru arogarea realizărilor, însă investiții neterminate sau nici măcar începute de care Galațiul ar avea mare nevoie pentru a se dezvolta nu și le asumă niciunul dintre partide. Gălățenii sunt cei care vor decide, în 2024, cine se laudă și cine a făcut ceva cu adevărat pentru acest oraș.


Articole înrudite