01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gloanţe în Parlament! Asta a încercat să introducă o femeie din AUR; reacția parlamentarilor gălățeni
Gloanţe în Parlament! Asta a încercat să introducă o femeie din AUR; reacția parlamentarilor gălățeni

Incident șocant în această dimineață la Palatul Parlamentului. O femeie care apare pe o listă cu colaboratorii AUR a fost prinsă, la controlul obligatoriu de la intrarea în sediul Parlamentului, cu patru gloanțe în geanta sa.

Numele femeii este Elena Cîrligeanu şi, potrivit unui comunicat AUR, ea figurează ca membru al Biroului Naţional de Conducere al partidului. Acum e la secţia de poliţie, s-a deschis un dosar penal şi se fac cercetări. Femeia a declarat poliţiștilor că ar fi luat gloanţele de la un exerciţiu de tragere, potrivit G4Media.

În urma incidentului, s-a propus suspendarea accesului în clădire a persoanelor fără legitimaţie, dar şi a autoturismelor fără ecuson, pentru ziua de astăzi, până la finalizarea dezbaterilor în plen.

„S-a ajuns prea departe! Înţeleg să aibă loc dezbateri politice pe tonuri mai înalte, să fie discuţii ample pe marginea proiectelor de legi, dar să fie introduse gloanțe în Palatul Parlamentului, nu înţeleg! La ce-ţi folosesc aceste cartuşe? Ce doreşti să demonstreze? Până unde se va ajunge?”, a declarat pentru Monitorul de Galaţi, deputatul PNL Galaţi, Onuţ Atanasiu.


Articole înrudite