08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Luptătorul K1, Cătălin Moroşanu, va fi primul pe lista consilierilor judeţeni ai PNL Galaţi
Luptătorul K1, Cătălin Moroşanu, va fi primul pe lista consilierilor judeţeni ai PNL Galaţi

Cătălin Moroşanu, arhicunoscutul luptător K1, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă organizată, vineri, 07 august 2020, de PNL Galaţi, că va candida pentru funcţia de consilier judeţean la Galaţi, el urmând să fie primul pe lista PNL.
Cătălin Moroşanu a afirmat că va intra în candida pentru funcţia de consilier judeţean la propunerea preşedintelui PNL Galaţi, senatorul George Stângă, cu care este prieten de pe vremea când amândoi făceau parte din conducerea tineretului liberal.
Sportivul va face naveta între Iaşi şi Galaţi, dar îşi va face şi buletin de Galaţi, mai ales că, otrivit declaraţiilor acestuia, urmează şi un master în istorie dar şi în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.
Întrebat de jurnalişti de ce lasă Iaşiul pentru Galaţi, mai ales că în prezent Cătălin Moroşanu este consilier judeţean la Iaşi, el a declarat că acolo nu a găsit sprijinul pentru a pune în practică proiecte de dezvoltare a sportului de masă. Luptătorul K1 este membru PNL din 2012.
‘Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă’, a declarat Cătălin Moroşanu.


Articole înrudite