29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După ce nu a reuşit să câştige un mandat de senator din partea PP-DD, candidând pentru un fotoliu de parlamentar la Brăila, Marius Necula şi-a dat demisia din partidul al cărui membru a fost doar câteva săptămâni. Necula, care susţine că la ora actuală nu mai este membru al niciunui partid, are gânduri mari, aşa că a decis să nu se întoarcă la Galaţi, urmând să îşi desfăşoare activitatea tot la Bucureşti.
„Am fost numit director de dezvoltare programe şi strategiii din cadrul Uniunii Camerelor Bilaterale de Comerţ din România, structură din care fac parte 60 de astfel de camere. Principalele mele obiective vizează atât atragerea de investitori în România şi bineînţeles şi în judeţul Galaţi, dar totodată şi să acord oamenilor de afaceri români sprijinul necesar pentru a exporta produsele pe pieţele din anumite ţări emergente, cum ar fi China sau ţările ex-sovietice, precum Ucraina sau Kazahstan, sau ţările africane, care înregistrează în ultimii ani un ritm foarte mare de dezvoltare. Consider că trebuie profitat de orice oportunitate privitoare la dezvoltarea relaţiilor comeciale dintre România şi alte ţări, care în final conduce la creştere economică a ţării şi la crearea de locuri de muncă”, ne-a declarat Marius Necula.
Rămâne de văzut dacă intenţiile lui Marius Necula vor fi şi concretizate şi dacă planurile sale vor conduce şi la atragerea de investiţii în judeţul şi oraşul Galaţi.


Articole înrudite