22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Nu ai făcut nimic pentru Galaţi!» Ionuţ Pucheanu, replică dură pentru Onuţ Atanasiu
«Nu ai făcut nimic pentru Galaţi!» Ionuţ Pucheanu, replică dură pentru Onuţ Atanasiu

După ce deputatul PNL Galaţi, Onuţ Atanasiu, a cerut administraţiei să facă publică soarta drumului ce traversează curtea Poliţiei de Frontieră, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi, 18 mai 2023, chiar la locul "faptei", adică în faţa curţii Poliţiei de Frontieră Galaţi, edilul Ionuţ Pucheanu nu a întârziat să îi dea replica.

Amintim că deputatul liberal a afirmat că: „La două decenii de când s-au făcut primele demersuri şi trei ani şi jumătate de la semnarea ultimului ordin de începere a lucrărilor, administraţia locală tot nu este în stare să finalizeze un drum de câteva sute de metri ce ar fluidiza traficul între două dintre principalele bulevarde ale Galaţiului”.

La rândul său, primarul Ionuţ Pucheanu i-a replicat:
"Gata cu ticăloşia, impostura şi minciuna!
Onuţ Atanasiu, în trei ani de mandat nu ai făcut nimic pentru Galaţi şi nu ai adus niciun proiect pentru gălăţeni!
Proiectul drumului prin curtea Poliţiei de Frontieră e blocat la Ministerul de Interne de 3 ani, acolo unde este ministrul tău, colegul tău de partid, cu care îţi bei săptămânal cafelele pe la Bucureşti.
Cum se face că tocmai avizul care ar fi deblocat construcţia acestui drum este subiectul unei campanii de denigrare?!
Oare gălăţenii sunt atât de naivi încât să nu înţeleagă ce faceţi? Oare ne putem gândi că ţi-ai băgat coada tocmai pentru blocarea proiectului?
Tu, domnule deputat, tu nu lucrezi pentru gălăţeni?
E cumva drumul lui Pucheanu? Sau e drumul oraşului nostru?
Nu te-a interesat niciodată în ce stadiu se află proiectele acestui oraş, nu m-ai sunat niciodată să mă întrebi dacă poţi ajuta cu ceva acest oraş sau proiectele lui.
oNUţ Atanasiu, lasă locul liber pentru cineva a cărui inimă chiar bate pentru Galaţi şi gălăţeni!".

Menţionăm că atunci când noua stradă se va realiza, aceasta va purta numele sublocotenentului post-mortem Ionuţ Cosmin Sandu, decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, după ce a căzut la datorie în Afganistan.


Articole înrudite