24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aceasta a fost declaraţia senatorului Marin Nicolae în ceea ce priveşte decizia luată de a se retrage din PPDD Galaţi şi de a se înscrie în PSD. „Am luat această hotărâre în ultimele zile, după ce m-am gândit mult şi după ce am ajuns la concluzia că astfel pot realiza mai bine proiectele pe care mi le-am propus să le realizez pentru alegătorii din colegiul în care am fost ales. Nu sunt un traseist politic, nu urmăresc avantaje personale pentru mine şi sunt conştient că această hotărâre a mea va naşte controverse. În organizaţia judeţeană a PSD m-am înscris luni, după ce în ultimele zile am purtat discuţii cu o serie de membri importanţi ai PSD, atât din Galaţi cât şi de la Bucureşti, şi aici mă refer la parlamentari, cărora le-am comunicat decizia pe care am luat-o”, ne-a declarat senatorul Nicolae Marin.
Reamintim că Nicolae Marin a fost membru al PC, partid din care şi-a dat demisia după ce USL a desemnat alt candidat pentru fotoliul de primar al comunei Pechea, acesta înscriindu-se în PPDD, pe listele căruia a câştigat fotoliul de primar al comunei cu un procent zdrobitor. Ulterior, Nicolae Marin a renunţat la fotoliul de primar şi a candidat la alegerile parlamentare pentru un post de senator din partea PPDD, pe care l-a câştigat.
Şi celălalt parlamentar al PPDD Galaţi, deputatul Eugen Chebac, care era şi preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, şi-a dat demisia din PPDD şi a decis să se reînscrie în UNPR, urmând însă să activeze în cadrul grupului parlamentar de deputaţi ai PSD. Preşedintele organizaţiei municipale a PPDD, Picu Apostol Roman, s-a arătat surprins de plecarea celor doi parlamentari, afirmând că decizia lui Chebac ar fi o lovitură grea pentru partid. Picu Apostol Roman susţine că el nu va părăsi partidul lui Dan Diaconescu, însă timpul va demonstra dacă aşa va fi, ţinând cont de mişcările care au loc în acest partid în ultimele săptămâni, la nivel naţional.


Articole înrudite