28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O nouă aglutinare politică: PPU-SL la ALDE
O nouă aglutinare politică: PPU-SL la ALDE

Preşedintele executiv al ALDE Galaţi, Cristian Dima, a anunţat joi, că toată conducerea organizaţiilor judeţeană şi municipală a Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal (PPU-SL) şi cinci organizaţii locale au trecut la filiala gălăţeană a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).
„Colegii de la PPU-SL Galaţi au fost într-un program de evaluare, chiar dacă nu au reuşit să devină un partid puternic care să depună liste complete în toate localităţile din judeţ. Au venit alături de noi cu cinci organizaţii locale bine structurate, iar 50 de membri PPU-SL şi-au depus deja adeziunea la noi. Continuăm evaluarea membrilor din organizaţiile pe care le mai au", a declarat Cristian Dima.
Afirmaţiile sale au fost susţinute de preşedintele fostei Organizaţii de Tinerete PPU-SL Galaţi, Sebastian Golomoz, care a spus că, prin trecerea la ALDE, fililala gălăţeană a PPU-SL nu mai există.
„La nivelul judeţului Galaţi nu a mai rămas nimic din PPU-SL. La nivel central, după demisia doamnei Maria Grapini, conducerea este asigurată de domnul Cristian Popescu Piedone. PPU-SL provine din Partidul Conservator şi am venit în ALDE pentru că îmbrăţişăm principiile liberale. La trecerea la ALDE m-au însoţit cinci organizaţii locale şi 50 de membri, urmând ca în viitorul apropitat să semneze adeziuni şi alţi membri PPU-SL", a spus Sebastian Golomoz.
Reamintim că în urmă cu o săptămână a trecut la ALDE şi fosta conducere a filialei gălăţene a PRU, împreună cu 22 de organizaţii locale.


Articole înrudite