24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Parlamentar gălăţean, "influencer" pentru muştarul de Tecuci
Parlamentar gălăţean, "influencer" pentru muştarul de Tecuci

Precum influencerii care promovează haine, creme sau parfumuri pe social media, aşa şi deputatul PSD Laurenţiu-Viorel Gîdei, fost primar al oraşului Târgu Bujor, a decis să promoveze produsele fabricate în judeţul Galaţi.

Primul astfel de produs este celebrul "Muştar de Tecuci". Demnitarul s-a pozat cu muştarul în fabrica unde se produce acest "aliment dichisit", după cum îl numeşte (foto ↓): "Astăzi despre celebrul muştar fabricat la Tecuci. Acest produs a adus faima oraşului în toată ţara. Sunt mulţi producători de muştar în ţară, dar cunoscătorii apreciază şi consumă muştarul autentic de Tecuci, produs în fabrica domnului inginer Gheorghe Bostan. Reţeta neschimbată, seriozitatea, calitatea şi respectul faţă de consumatori au făcut din muştarul de Tecuci vârful de gamă în rândul producătorilor acestui aliment dichisit, dar simplu prin ingredientele utilizate".

298116877 458278369642462 8721072465196874845 n

Potrivit parlamentarului, în fiecare săptămână, nu mai puţin de trei tiruri cu "Muştar de Tecuci" pleacă în Franţa, să satisfacă gusturile rafinate: "Reţeta fabricată aici din anul 1990 a devenit căutată atât în ţară cât şi în străinătate. Săptămânal, 3 tiruri cu acest produs pleacă să satisfacă gusturile rafinate din Franţa. Exportă în toată Europa şi în toate judeţele ţării. Fabrica utilizează seminţe de muştar de calitate înaltă şi asigură 15 locuri de muncă, producând anual peste 110 tone de muştar".

Ca un veritabil "influencer", acesta încurajează cumpărarea produsului: "Căutaţi, cumpăraţi şi consumaţi muştarul de Tecuci, contribuind direct la susţinerea şi dezvoltarea economiei locale. Voi continua să promovez produsele fabricate în judeţul Galaţi, pentru că rolul antreprenorilor autohtoni este deosebit de important pentru noi toţi".


Articole înrudite