Platforma lui Cioloş lansează şi la Galaţi proiectul ”Întrebăm România Împreună”

 
Sâmbătă, 12 Mai 2018 00:35
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Platforma România 100, adică platforma civică transformată în mişcare politică, după cum declara Dacian Cioloş, a lansat pe 10 mai, proiectul „Întrebăm România Împreună”, o campanie amplă de consultare naţională pentru viitorul României. Scopul declarat este acela de a afla care sunt problemele şi priorităţile reale ale oamenilor pentru anii care vin. Proiectul se va desfăşura pe durata a 100 de zile, cu implicarea a peste 1000 de voluntari din comunităţile locale România 100, şi îşi propune să strângă opinii şi propuneri de la cât mai mulţi cetăţeni.
”Proiectul are două mari componente: dezbateri publice şi chestionar, care va fi aplicat atât online cât şi în discuţii faţă în faţă.
Dezbaterile vor avea loc în ţară, la oraş şi la sat unde vom asculta părerile tinerilor, angajaţilor, pensionarilor - tuturor celor care vor să pună umărul la schimbarea României (...) Campania va demara pe 12 mai, la ora 12, în toate oraşele unde există comunităţi locale RO100. Comunitatea locală RO100 Galaţi va fi mâine (n.r. - 13 mai 2018) la elice pe faleza Dunării. Vrem să înţelegem ce funcţionează bine, ce am putea îmbunătăţi şi ce nu funcţionează din punctul de vedere al celor care îşi doresc schimbarea. Vrem să vă ascultăm. România, împreună!”, se arată în comunicatul Comunităţii locale RO100 Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu