26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primarul Marius Stan a propus grupului de consilieri locali ai PP-DD Galaţi un număr de 4 posturi în consiliile de administraţie ale societăţilor aflate în subordinea Consiliului Local, în timp ce două posturi au fost propuse grupului de consilieri locali ai PDL.
„Mi s-a părut normal să propun şi celor din opoziţie posturi în consiliile de administraţie la societăţile locale aflate în subordinea Primăriei. Celor de la PP-DD Galaţi le-am propus 4 posturi, pe care şi le vor alege ei, unde vor. Celor de la PDL le-am propus 2 posturi, pe care le-au refuzat”, ne-a declarat primarul Marius Stan.
Contactat pentru un punct de vedere pe această temă, preşedintele interimar al organizaţiei municipale a PP-DD Galaţi, Picu Apostol Roman, ne-a confirmat faptul că cele 4 posturi au fost acceptate de grupul de consilieri locali ai PP-DD, aceştia fiind interesaţi să ocupe câte un post în consiliile de administraţie ale Transurb, Zonei Libere, Administraţiei Pieţelor Agroalimentare şi Parcului Industrial.
Reamintim că o comisie alcătuită din consilierul local PNL Mihai Manoliu, consilierul local PSD Florin Popa şi consilierul local PC Eugen Găvan va analiza dosarele depuse pentru ocuparea posturilor în consiliile de administraţie ale societăţilor aflate în subordinea Consiliului Local.


Articole înrudite