25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primarul care vrea în Parlament pentru a moderniza administraţia publică
Primarul care vrea în Parlament pentru a moderniza administraţia publică

Constantin Zamfir este primarul comunei Barcea, una dintre cele mai mari comune din judeţ, reales pentru a doua oară în această funcţie în 2016. Este fermier de succes, un om despre care se spune că a realizat în patru ani cât alţii într-o viaţă.
„Sunt un om simplu, născut şi crescut la ţară. După 15 ani de experienţă în mediul privat, din care 10 în Italia, am hotărât să mă întorc în localitatea natală şi să mă implic în administraţie. Astăzi, datorită încrederii acordate de concetăţenii mei, sunt la al doilea mandat de primar în comuna Barcea. Împreună cu echipa PNL am reuşit să schimb faţa comunei Barcea şi vreau, fără promisiuni prea mari, să schimbăm şi faţa judeţului Galaţi”, ne spune candidatul liberal pentru Camera Deputaţilor.
Seriozitatea, ambiţia şi forţa de muncă sunt doar câteva dintre calităţile care-l fac eligibil pentru această funcţie. Crede foarte mult în ideea de promisiuni onorate, tocmai de aceea spune că nu-şi „vinde” cuvântul dat.
„Viitorul judeţului Galaţi stă în viitoare guvernare. Acesta poate arăta foarte bine cu Dacian Cioloş premier. Acum, judeţul Galaţi arată ca după război”, spune trist primarul comunei Barcea.
Constantin Zamfir are şi un mesaj pentru tinerii din Galaţi care îşi doresc cu ardoare să plece din ţară: „să plece pentru o scurtă perioadă, să prindă experienţă în străinătate, dar să se întoarcă în ţară să pună în aplicare tot ce au învăţat acolo”!
Când vine vorba despre obiectivele pe care şi le propune în Parlament, Constantin Zamfir este hotărât să pună umărul la modernizarea infrastructurii judeţului Galaţi şi să ajute la dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii.

Vârsta: 44 de ani (13 ianuarie 1973)
Familie: Căsătorit, 2 copii
Studii: Medii
Profesia actuală: Primar


Articole înrudite