07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primarul PNL de la Tecuci nu va vota lista de candidaţi PSD-PNL la europarlamentare
Primarul PNL de la Tecuci nu va vota lista de candidaţi PSD-PNL la europarlamentare

Agitaţia dinaintea alegerilor europarlamentare şi locale din data de 9 iunie 2024 este evidentă oriunde ne-am afla. Pe stradă sau în mediul online, politicienii îşi revarsă atacurile, promisiunile sau ideile pentru comunitate. Pe mulţi dintre ei nu i-a văzut nimeni să fie deranjaţi de ceva sau cineva până de curând, dar acum toţi ţin să îşi expună ideile şi convingerile.
Chiar dacă la nivel central funcţionează o alianţă de guvernare între PSD şi PNL, la nivel local, cel puţin la Galaţi, cele două partide se chinuie să demonstreze că nu joacă în aceeaşi echipă, cu riscul de a aduce deservicii propriului partid şi de a-şi bulversa propriul electorat. În această situaţie se află şi primarul liberal al municipiului Tecuci, Lucian Costin, care a declarat că nu va vota listele comune PSD-PNL de candidaţi la alegerile europarlamentare.
„Iau foarte în serios dacă voi vota această listă de europarlamentari. Eu, personal, nu pot vota stânga. Analizez foarte serios dacă pot să votez această listă (…). Astăzi, eu n-o pot vota! Nu m-au convins oamenii de pe această listă comună”, a declarat Lucian Costin, primarul municipiului Tecuci, la Reperul TV. Însă aceste ambiţii politice dăunează în egală măsură şi candidaţilor liberali care se află pe această listă comună şi despre care primarul liberal susţine că nu l-au convins că-i merită votul. Dacă nu se conving ei între ei, cum vor reuşi să convingă cetăţenii?


Articole înrudite