Raluca Turcan: Este dezonorant pentru preşedintele PNL să susţină campania de linşaj public a premierului Recomandat

Marți, 17 August 2021 13:39
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat marţi că este "dezonorant" pentru preşedintele PNL, Ludovic Orban, să susţină "campania de linşaj public" a premierului Florin Cîţu.
"În legătură cu ultimele apariţii publice ale preşedintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susţin candidatura lui Florin Cîţu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic şi declaraţiile acestuia, care aduc grave prejudicii partidului nostru. Considerăm că este dezonorant pentru preşedintele PNL să susţină campania de linşaj public a premierului susţinut de Partidul Naţional Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment şi este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor", a scris Turcan, pe Facebook.
Ea a adăugat că nu este normal ca actualul preşedinte al PNL "să asiste fără reacţie şi chiar să încurajeze acuzaţii grave şi derapaje de limbaj" la adresa premierului liberal.
"Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe preşedintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani. Mizele şi ambiţiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către preşedinte în exerciţiu, în detrimentul mizelor partidului şi ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării şi a preşedintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcţia de preşedinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în faţa adversarilor. În aceste condiţii, trebuie să-i mulţumim actualului preşedinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieşire cât mai onorabilă din actuala campanie şi, sperăm, pe 25 septembrie, din funcţia pe care deja nu o mai onorează conform aşteptărilor şi intereselor partidului nostru", a încheiat Turcan. (sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu