19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Reproşuri la adresa conducerii CJ
Reproşuri la adresa conducerii CJ

La finalul şedinţei Consiliului Judeţului care a avut loc luni, democrat-liberalul Ion Ştefan a ţinut să-i reproşeze conducerii faptul că nici după doi ani de la preluarea funcţiei nu a fost dezvoltată o strategie de dezvoltare a judeţului. Sursa citată a mai menţionat că în aceşti doi ani executivul nu-şi poate lega numele decât de falimentarea societăţii Drumuri şi Poduri. De asemenea, i-a solicitat preşedintelui CJ, Nicolae Bacalbaşa, să pună la punct, cu ajutorul celor din CJ, o strategie urgentă de salvare a judeţului.
"Constat că în mandatul nostru nu ne-am legat numele de niciun proiect consistent de dezvoltare a acestui judeţ şi cred că nici în perioada următoare, la modul în care se derulează lucrurile, nu o vom face. Poate că nu ar trebui să vorbesc acum, dar faptul că s-a falimentat Drumuri şi Poduri, faptul că mai sunt nişte societăţi subordonate CJ cam în aceeaşi situaţie, cred că ne face să avem serioase dubii cu privire la dezvoltarea reală a judeţului Galaţi şi a modului în care se elaborează o strategie la nivel judeţean pentru îmbunătăţirea nivelului de trai şi în acelaşi timp pentru o dezvoltare reală a acestui judeţ", a spus Ion Ştefan.
După intervenţia consilierului, Bacalbaşa a explicat că vor încerca acest lucru în noua sesiune de finanţare europeană. "În ce priveşte această ţară, din punctul meu de vedere, ea a fost falimentată de tovarăşul Boc şi de toată gaşca lui. Dar ăsta este un punct de vedere personal, care nu are niciun fel de relevanţă", a încheiat preşedintele CJ.


Articole înrudite