26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un membru PNL "a găsit" secretul longevităţii Reginei Angliei: "Bea zilnic 5-6 pahare de vin românesc!"
Un membru PNL "a găsit" secretul longevităţii Reginei Angliei: "Bea zilnic 5-6 pahare de vin românesc!"

Un membru PNL "a găsit" secretul longevităţii Reginei Angliei. Este vorba de Violeta Vijulie, care până la începutul acestui an a ocupat funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

"Elisabeta a ajuns deja la venerabila vârstă de 95 de ani şi este convinsă că una dintre cauzele longevităţii şi a stării sale bune de sănătate este vinul românesc. În fiecare zi după micul dejun regina savurează un pahar de Fetească Neagră apoi la prânz 1-2 pahare de vin alb adus special de la gospodării din zona Vrancei, la ora 5 după ceai paharnicul regal îi serveşte un păhăruţ de vin alb de Cotnari care se pare că este preferatul ei, iar fiecare seară şi-o încheie cu câteva cupe de argint pline cu vin de Murfatlar”, potrivit Violetei Vijulie, care a citat dintr-un pamflet, fără să ştie că e pamflet, notează cronicacarcotasilor.ro.

Sursa citată s-a amuzat ironic la afirmaţia acesteia: "Ferească. Dacă ar fi pe bune, ar însemna că regina amestecă zilnic demisecul cu dulcele şi secul. Păcat că nu atinge cu o Mona, ajungea la 150 de ani până acum".


Articole înrudite