27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Şoşoacă a rămas fără permis pentru viteză. A făcut scandal la geamul poliţiştilor
VIDEO: Şoşoacă a rămas fără permis pentru viteză. A făcut scandal la geamul poliţiştilor

Poliţiştii rutieri au amendat-o din nou pe Diana Şoşoacă, după ce au prins-o conducând duminică cu 110 km/oră pe un sector de drum unde limita maximă de viteză era de 40 km/h, de data aceasta pentru „afirmaţiile şi expresiile proferate” la adresa agenţilor. Amenda este de 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, notează Digi24.
„Având în vedere afirmaţiile şi expresiile proferate, la adresa poliţiştilor rutieri, de către femeia sancţionată la data de 10 martie a.c., pentru depăşirea limitei maxime de viteză, poliţiştii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancţiunea contravenţională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a anunţat, luni, Poliţia Ilfov.
Amintim că senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere şi a fost amendată după ce duminică a fost depistată în Buftea conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră. Diana Şoşoacă a avut o dispută cu poliţiştii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat şi ameninţat, punând întreaga situaţie pe seama sistemului care vrea să o oprească din campania electorală. VIDEO:


Articole înrudite