22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Se caută o familie pentru Toto, câinele din Galaţi care şi-a păzit 2 zile stăpâna decedată
Se caută o familie pentru Toto, câinele din Galaţi care şi-a păzit 2 zile stăpâna decedată

Toto a rămas singur într-un apartament din Galaţi, după ce ambii stăpâni i-au murit. Debusolat şi trist, acum îşi caută o familie. În urmă cu trei săptămâni, viaţa lui Toto s-a schimbat, omul care avea grijă de el a decedat. Reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor "Ajutaţi-l pe Lăbuş" au făcut publică povestea lui, cu menţiunea că Toto trebuie să-şi găsească o familie. Astfel, asociaţia face totodată şi un apel către iubitorii de animale să-l adopte pe Toto şi să-l facă fericit din nou.
"Toto!
Ma sufoc de cate ori intorc privirea spre masina si-l vad cum ma priveste trist. Sufera el si sufar si eu. Ziua este cu mine in masina, ma asteapta sa ies de la serviciu, apoi mergem o fuga la adapost, el ramane tot in masina, apoi merg acasa; el in masina si eu in pat cu 2 catei si cateva pisici. Nu pot mai mult sa ii ofer. Adapostul este traumatizant pentru un caine care se simte dintr-o data singur, fara stapanii lui care l-au crescut ca pe un copil, si in afara casei unde a crescut.
Dupa 3 adoptii probate si nereusite, pentru una dintre ele am platit 250 lei deranjul, Toto este cu mine. Alte zeci de cereri de adoptie ofereau curte la tara unde alti caini isi duc viata in lant. Toto nu este caine de curte. Esta caine de casa, sa locuiasca in casa langa un om pe care sa-l iubeasca, pentru ca va spun cu lacrimi in ochi, are multa iubire si bucurie de oferit.
Nu il intereseaza alte animale, nu manifesta agresivitate fata de oameni si animale. Maraie cand cineva se apropie de masina si sunt cu el; ma apara. Evident ca este curios cand vede un alt caine, dar nu are instinctul de a sari la lupta. Toate aceste detalii le am observat in decursul a 10 zile. Nu am nicio informatie despre el, despre caracterul lui.
Va reamintesc ca Toto are 6 ani, acum este sterilizat, multumesc Tierhilfe SternenTiere si Prietenii cu blanita - cabinet veterinar.
Pe Toto l-am preluat prin ordin de plasare in adapost emis de politia animalelor, a stat 2 zile langa stapana lui moarta, dupa ce cu 2 luni inainte a murit si sotul acesteia, respectiv stapanul lui. Este debusolat, nu are o casa si un om pe care sa-l iubeasca.
Caut pentru Toto un om bun!
0751 024 562", a scris în mediul online Corina Grigore, administrator Asociaţia "Ajutaţi-l pe Lăbuş".


Articole înrudite